De verschillende fases waarin we je kunnen begeleiden

van start-up naar scale-up

 
andrew-neel-117763.jpg

Het idee

Think With People voorziet laagdrempelige maar zeer concrete ondersteuning voor potentiële founders die nog wat hulp nodig hebben met hun verhaal, managementteam of organisatie. Think with People werkt gratis en vrijblijvend maar heeft wel het volledige Cronos Groep netwerk ter beschikking.

De Ondernemerstrajecten

Dankzij de incubatieprogramma's van de Cronos Groep zijn er al meer dan 300 bedrijven uit die groep ontsproten. Cronos Groep biedt bijvoorbeeld een vrijblijvende interne opleiding aan waarin je leert denken als ondernemer, zonder noodzakelijk echt zelf ondernemer te worden.  De personen die het opleidingstraject volgen en zelf ondernemer willen worden kunnen achteraf hun droom werkelijkheid laten worden. Ben jij zo een persoon? Klop dan eens aan bij Cronos aan de Leie en wie weet worden ook jouw ondernemersdromen werkelijkheid.

Het incuberen

Cronos Groep voorziet een heel actieve incubatieomgeving, zorgt voor ondersteunende acceleratieprogramma’s en voorziet additionele groei funding voor die bedrijven uit het netwerk die kunnen en willen doorgroeien. 

Het investeren

Met een passie voor innovatie helpt The CoFoundry ondernemers in hun zoektocht naar technologische oplossingen, met hun go-to-market en concrete business-expertise. Ze nemen eveneens de rol van investeerder op als seed-fund. Na al het denkwerk: tijd voor het echte ondernemerschap.

Wil je meer weten ? Spring gerust eens binnen voor een babbel en een koffie.