Hiervoor bieden we oplossingen op maat. 

Wat je doet, doe je goed. Maar het kan beter, sneller, efficiënter. Nieuwe technologie is een uitdaging. Een realistische en vooral realiseerbare uitdaging. Tenminste, als je start met een sterk team achter je dat de juiste kennis en technologische ervaring heeft. Begin met een voorsprong op de concurrentie en maak het verschil in je eigen sector aan de hand van een begeleid traject op maat van je bedrijf.

 
smart

Industrie 4.0

Geconnecteerde systemen die productieprocessen optimaliseren ?

Zowel met cognitieve assemblage, Augmented maintenance en Industrial IoT kunnen we helpen om zo processen te optimaliseren. Samen met een aantal standaard oplossingen brengen we de juiste componenten op z'n plaats om tot een ideale onzet te komen.

Ons Industrie 4.0 aanbod

development

Software Factory

Agile software ontwikkeling is ons niet vreemd.

Met Sweet Mustard hebben we een software factory die op basis van een agile aanpak snel en efficient de oplossing bouwt. Met multi-disciplinaire squads van designers, front-end en back-end ontwikkelaars kunnen we projecten realiseren van A tot Z.

Ontdek Sweet Mustard

Smart cities

Smart city

Data maken gemeentes "smart". Met Citysense van Aptus helpen we daar mee.

CitySense, het IoT platform van Aptus voor gemeentes, connecteert allerhande sensoren aan een centrale datahub. Zo kunnen projecten zoals smart waste, smart mobility en vele andere gerealiseerd worden.

Ontdek Citisense

 
Smart company

Game Technology

Met alle evoluties in Augmented en Virtual Reality is Game Technology belangrijker dan ooit.

Onze Game ontwikkelaars weten niet alleen alles over hoe het perfecte game ontwikkelen, maar ook hoe de technologie kan ingezet worden in de praktijk om training te ontwikkelen of Augmented maintenance te realiseren.

 
DAE Studios picture

DAE Studio's: dé accelerator voor game ondernemers

Je wil je eigen game studio starten of je hebt een fantastisch business idee dan is DAE Studio's the place to be.

DAE Studio's is een accelerator programma waarin je als jonge ondernemer ondersteund wordt om van je klein game idee een heuse start-up te maken.  Dit idee kan zowel de bouw van een game zijn als interactieve visualisaties en toepassingen van VR en AR die je in de markt wil zetten.

 

 

 
Artificial intelligence, blockchain, een chatbot, robots, Internet of Things is ook iets voor jouw bedrijf. De eerste stap om deze nieuwe technologieën te implementeren is prototyping. We bekijken samen met jou de meest passende oplossing, onderzoeken dit en passen ze ook toe.

Digitale Transformatie

Nooit eerder evolueerde het economische landschap zo snel als vandaag. Met een allesomvattend model helpen we bedrijven in de digitale transformatie.

Wij hebben een model ontwikkeld dat alle elementen bundelt. Dit model doet dienst als rode draad doorheen onze trajecten.

Ontdek het model van Dull

 

E-Commerce

Er is geen ontkomen aan. Een groot deel van onze handel loopt langs een digitale weg.

Onze ploegen hebben jarenlange ervaring in het bouwen van sites, het opzetten van digitale verkoopkanalen en het optimaliseren van digitale marketing technieken. Met technologieën als Kentico en Drupal Commerce staan we paraat om je site om te turnen tot een volwaardig verkoopskanaal.

 

 

Je eigen traject starten? 

Waarmee kunnen we je echt verder helpen?

We contacteren je voor een verkennend gesprek.

 
Naam *
Naam