Omdat de wereld aan een sneltempo aan het veranderen is, 
is het nodig om de zaken op een slimme manier aan te pakken.

Vanuit Cronos aan de Leie nodigen we je dan ook graag uit op een onze events waar we mikken om je business sneller, beter en sterker te maken.

We streven naar een ruime mix van onderwerpen die relevant zijn binnen de context van de digitale transformatie. Dit voor zowel mens, bedrijf, fabriek en stad. We hopen van harte je binnenkort op één van onze events te kunnen verwelkomen.

Samenwerkingen
22
aug

Start it @KBSEA - Demo Dag

Cultuurcentrum De Grote Post Hendrik Serruyslaan 18a 8400 Oostende

Op de Demo Dag van Start it @KBSEA stellen we enkele van de beste startups uit de community aan u voor.

Maak je dus klaar om ondergedompeld te worden in innovatie, nieuwe en creatieve business modellen en producten. Ervaar de opwindende start up wereld en grijp de kans om het ecosysteem uit eerste hand betere te leren kennen.

Het samenbrengen van (de) verschillende werelden is het doel. We hopen dan ook dat dit voor jullie een life-changing event kan zijn of worden.

Het volledige ecosysteem, en bijhorende community, van Start it @KBC land er voor vier dagen in Oostende. Als strategische partner en gelijkgestemde dragen we bij aan het vormen en stimuleren van de ondernemers van morgen.

26
sep

#SmartBusiness

Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Hoe Craft CMS kan helpen om je business meer smart te maken

Craft CMS is een state-of-the-art CMS die je niet alleen in staat stelt om een interactieve website te bouwen, maar ook een e-commerce site. Deze open-source technologie wordt volledig beheerst door het team van Digital Pulse en zij nemen je in deze sessie mee hoe je met marketing automation, Craft CMS en een mooie design je bedrijf meeloodst naar een nieuw digitaal tijdperk.

Quality Assurance als basis voor een smart business

Smart is uiteraard niet slim als het niet feilloos draait. Quality Assurance is de basis voor een feilloos werkend systeem en de mensen van M2Q zijn hier volleerde experts in. In deze laatste sessie van dit traject geeft M2Q een introductie van hoe je de goede processen neerzet om de ideale Quality Assurance aan te bieden.

03
okt

ABISS

Expo Kortrijk Doorniksesteenweg 216 B-8500 Kortrijk

Deze beurs heeft ondertussen zo’n 60 technologiepartners en noemt zich dan ook ‘the place to be for the smart & connected industry’.

Tijdens het event zal weer genoten kunnen worden van een mix van expert classes en user cases uit de Europese industrie. Cronos aan de Leie (en anderen) gespecialiseerd in apps, software, integraties en oplossingen voor alle industriële organisaties en afdelingen, zal (zullen) er hun aanbod naar voor brengen.

Oplossingen en innovaties presenteren voor elke mogelijke afdeling (engineering, productie, maintenance, planning, quality, asset management, supply chain, logistics…) staat dus zeker op het programma.

Er worden 7 expert classes georganiseerd door neutrale specialisten uit kenniscentra en CTO’s die hun digitalisatietraject uit de doeken zullen doen.

Op het programma staat een mix van keynotes en cases van factories of the future, 5G en Cyber for Industry of things, Digital Twin, Articifial Intelligence en Deep Learning, AR/VR en XR toepassingen in de slimme en geconnecteerde fabriek.

Meer weten?