Timetable

08:30

Hoe Power BI kan helpen in het berekenen en voorspellen van productiecapaciteit

Sam Steen // Kohera

Kohera is specialist als het gaat om Power Bi en in deze talk van 30 minuten zullen ze je meenemen in het toepassen van Power BI op het berekenen en voorspellen van productiecapaciteit. Aan de hand van een aantal real-life cases kan je zien hoe dit in zijn werk gaat.

09:00

Hoe een factory omturnen tot een smartfactory dankzij IoT

Roger Sels // Uptime Group

Dankzij het partnership met IoT.nxt heeft Uptime Group een IoT platform in huis gehaald die gebaseerd is op concrete use cases en ervaringen. Het doel van deze sessie is om concrete gevallen van IIoT wereldwijd te evalueren en toe te passen op bestaande use cases bij ons.

09:30

Ontbijt- en netwerkmoment

Date & time

donderdag 23 mei 2019

Locatie

Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

Upcoming events

22
aug

Start it @KBSEA - Demo Dag

Cultuurcentrum De Grote Post Hendrik Serruyslaan 18a 8400 Oostende

Op de Demo Dag van Start it @KBSEA stellen we enkele van de beste startups uit de community aan u voor.

Maak je dus klaar om ondergedompeld te worden in innovatie, nieuwe en creatieve business modellen en producten. Ervaar de opwindende start up wereld en grijp de kans om het ecosysteem uit eerste hand betere te leren kennen.

Het samenbrengen van (de) verschillende werelden is het doel. We hopen dan ook dat dit voor jullie een life-changing event kan zijn of worden.

Het volledige ecosysteem, en bijhorende community, van Start it @KBC lander voor vier dagen in Oostende. Als strategische partner en gelijkgestemde dragen we bij aan het vormen en stimuleren van de ondernemers van morgen.

26
sep

#SmartBusiness

Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Hoe Craft CMS kan helpen om je business meer smart te maken

Craft CMS is een state-of-the-art CMS die je niet alleen in staat stelt om een interactieve website te bouwen, maar ook een e-commerce site. Deze open-source technologie wordt volledig beheerst door het team van Digital Pulse en zij nemen je in deze sessie mee hoe je met marketing automation, Craft CMS en een mooie design je bedrijf meeloodst naar een nieuw digitaal tijdperk.

Quality Assurance als basis voor een smart business

Smart is uiteraard niet slim als het niet feilloos draait. Quality Assurance is de basis voor een feilloos werkend systeem en de mensen van M2Q zijn hier volleerde experts in. In deze laatste sessie van dit traject geeft M2Q een introductie van hoe je de goede processen neerzet om de ideale Quality Assurance aan te bieden.