Timetable

08:30

Hoe Power BI kan helpen in het berekenen en voorspellen van productiecapaciteit

Sam Steen // Kohera

Kohera is specialist als het gaat om Power Bi en in deze talk van 30 minuten zullen ze je meenemen in het toepassen van Power BI op het berekenen en voorspellen van productiecapaciteit. Aan de hand van een aantal real-life cases kan je zien hoe dit in zijn werk gaat.

09:00

Hoe een factory omturnen tot een smartfactory dankzij IoT

Roger Sels // Uptime Group

Dankzij het partnership met IoT.nxt heeft Uptime Group een IoT platform in huis gehaald die gebaseerd is op concrete use cases en ervaringen. Het doel van deze sessie is om concrete gevallen van IIoT wereldwijd te evalueren en toe te passen op bestaande use cases bij ons.

09:30

Ontbijt- en netwerkmoment

Date & time

donderdag 23 mei 2019

Locatie

Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

Upcoming events

03
okt

ABISS

Expo Kortrijk Doorniksesteenweg 216 B-8500 Kortrijk

Deze beurs heeft ondertussen zo’n 60 technologiepartners en noemt zich dan ook ‘the place to be for the smart & connected industry’.

Tijdens het event zal weer genoten kunnen worden van een mix van expert classes en user cases uit de Europese industrie. Cronos aan de Leie (en anderen) gespecialiseerd in apps, software, integraties en oplossingen voor alle industriële organisaties en afdelingen, zal (zullen) er hun aanbod naar voor brengen.

Oplossingen en innovaties presenteren voor elke mogelijke afdeling (engineering, productie, maintenance, planning, quality, asset management, supply chain, logistics…) staat dus zeker op het programma.

Er worden 7 expert classes georganiseerd door neutrale specialisten uit kenniscentra en CTO’s die hun digitalisatietraject uit de doeken zullen doen.

Op het programma staat een mix van keynotes en cases van factories of the future, 5G en Cyber for Industry of things, Digital Twin, Articifial Intelligence en Deep Learning, AR/VR en XR toepassingen in de slimme en geconnecteerde fabriek.

Meer weten?